Kombinera ny uteplats och fin badtunna

Är du en av många svenskar som vill förgylla vardagen med en badtunna? Men kanske det vore en idé att samtidigt bygga en fin uteplats som ramar in badtunnan på ett exemplariskt sätt. Genom att kombinera byggandet av uteplats och badtunna får du en lyxigare känsla vid altanen.

Att bygga en fin uteplats i samklang med en badtunna är ett kreativt projekt som verkligen kan skräddarsys beroende på hur du vill ha det. Du kan istället för trä lägga stenar runtom för att få en rustik look. På https://www.flisbyab.se/ har du ett brett urval av stenar som kan passa till din uteplats.

uteplatsSänk ned din badtunna i uteplatsen

Oavsett om du använder trä eller sten är det snyggt att ha din badtunna inbyggd i uteplatsen. Det underlättar dessutom för alla när de stiger ned i vattnet och när de går upp. Du kan även varva stenläggning och trä vid din badtunna och kanske ha sten vid ytterkanterna och trä alldeles intill tunnan. Ett annat alternativ är naturligtvis att lägga sten på en plan yta och sedan ha en stående badtunna med stege och istället ringa in den i trädgården. Det är du som väljer fritt.

Dekorera i sten runt din badtunna

Även om du inte vill ha stenbeläggning just där du har din badtunna, kan du göra en fin uteplats som göra hela altanen finare. Satsa på mönster i marken med stenarna eller bygg en fin mur som gör att grannen inte får insyn. Idéerna är det du som står för! Satsa sedan helhjärtat på belysning.

 

Fina ljusslingor, lyktor och ljus gör hela uteplatsen i skymningen