Renoverade badrum för 600 kronor

Ska man få ner kostnaderna gällande renovering handlar det att vrida och vända på både mynt och material. Att göra detta med bravur är Anders Krasse ett lysande exempel på då han renoverade badrummet för 617 kronor. 

“Vem som helst som har tid och lust kan göra detta. Material finns överallt – skadat gods på byggvaruhus, vid renoveringar av bostadshus, återvinningscentraler, ja överallt. Det gäller bara att öppna ögonen och veta var man ska leta.”

Citatet kommer från Anders som talar om att alla som vill dra ner på kostnader samt att hjälpa miljön kan göra det. När det kommer till hans badrum var det endast en packning till toaletten som kostade pengar och allt annat material fick Anders gratis. Vid större renoveringar är det bra att hyra container för att där sedan gå igenom material man kan återanvända. För skulle alla börja återanvända material och inte bara slänga och köpa nytt skulle vi få en lite grönare värld. Anders är mycket intresserad av miljö och återbruk så för honom kom det som en självklarhet att se hur mycket pengar och energi han skulle kunna tjäna in skriver dn.se.

535735-colorful-multi-color-seamless-square-tiles (1)Det är viktigt att man tar sig en tankeställare om hur man lever sitt liv och hur man vill leva det. Man blir inte lyckligare bara för att man handlar nytt, man kan bli fullt lika lycklig genom att återanvända gamla saker. Och ska du välja att renovera själv har Expressen tagit fram några tips man kan tänka på för att det ska bli mer rätt än fel.